logga_energisk_transp.gif

map.gifhome.gifcontact-2.gifpersonal.gif 

 

  

Senast uppdaterad: 2014-11-10

 

Kylteknik Biogas Energieffektivisering

Energieffektivisering

 

_17_raw00082-2.jpgP6210019.JPGimg_6381.jpg_06_img_8239.jpg_02_dsc_5203.jpg

Energieffektiviseringar är det absolut billigaste sättet för samhället att öka tillgången på energi till ny användning i Sverige och på många håll i världen. Man får helt enkelt mer för pengarna om man investerar i effektiviseringar jämfört med om man investerar i en utbyggnad av energiproduktionen.

För verksamheter som använder energi kan energieffektiviseringar vara en mycket lönsam affär. Kombinerar man planerade ombyggnader med energieffektiviseringar så kan man ofta få effektiviseringen på köpet.

Vi på Energisk AB har deltagit i en rad energieffektiviseringsprojekt i Sverige och utomlands.

Projekten har rört så vitt skilda verksamheter som kryssningsfartyg i Karibien, livsmedelsbutiker i Frankrike och skolor på landsbygden i Sverige.

I huvudsak är våra kunder inte de som driver verksamheten som ska effektiviseras. Vår inriktning är främst att sälja våra tjänster till andra företag med verksamhet inom energisystem och vår målsättning är att erbjuda våra kunder ett långsiktigt samarbete. Kunderna är entreprenörer, konsultbyråer och liknande.

Energisk AB är ett litet företag men vår största styrka är vår bredd.

Vi har erfarenhet av projektledning, tekniska beräkningar, ekonomiska kalkyler, försäljning, montage, driftsättning, felsökning och utbildning. Vi är måna om att ta ansvar för helheten och lämnar normalt inte ett problem olöst. Vi är inte rädda att ta tag i mindre arbetsuppgifter som ligger utanför energiområdet om detta ger en lägre totalkostnad. Om gräset inte tog sig ordentligt efter kulvertgrävningen så tar vi med oss en påse gräsfrö och kompletterar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med energieffektiviseringar kontakta Peter

P8220017.JPG

Gamla cirkulationspumpar drar mer
energi än nya högeffektiva

P4270023.JPG

Varför ska det forsa vatten i rutschbanan om ingen åker i den?

 


Kylteknik | Biogas |

 personal.gifcontact-2.gifhome.gifmap.gif